Pogosta vprašanja

Za splošne pogoje poslovanja kliknite tukaj.

 

Če danes naročim, kdaj naročene artikle prejmem?

“Danes naročiš, jutri dobiš” – velja za vsa naročila artiklov, ki so na zalogi. Velja seveda med delovnimi dnevi in za naročila kjer so vsi naročeni izdelki na zalogi.

Če je vmes vikend, paket prejmeš takoj po vikendu. Če si izbral/-a plačilo po predračunu bodo artikli odposlani takoj ko prekmemo plačilo na naš TRR.

 

Kako vem, da je artikel, ki ga želim naročiti na zalogi?

Zelo preprosto. Ob ceni posameznega artikla je vedno prikazan podatek o dobavljivosti. V kolikor v zelenem okvirčku piše Na zalogi (1-2 delovna dni) je izdelek na zalogi in prejeli ga boste kot je navedeno.

Za nekatere artikle nam zalogo zagotavlja dobavitelj, pri njih pa se izpiše dobavljivost 3-6 delovnih dni. Te izdelke vam pošljemo takoj ko jih prejmemo in že naslednji dan so pri vas.

 

Kako paket plačam?

Zelo enostavno. Način plačila izbereš v nakupovalnem vozičku. Ponujamo naslednje načine plačila, in sicer: po povzetju (plačaš ob dostavi artiklov), plačilo s sistemom PayPal in po predračunu (pošljemo ga na tvoj email naslov).

V kratkem pripravljamo še dodatne načine plačila.

 

Kakšni so stroški pošiljanja?

Ob nakupu nad 30€ stroške pošiljanja krijemo mi (brezplačna poštnina). Če pa je vrednost nakupa nižja od 30€, stroški pošiljanja ob plačilo po predračunu ali s sistemom PayPal znašajo 1,90€. V primeru plačila po povzetju se strošek poštnine nekoliko poveča in skupaj znaša 3,80€.

 

Kako sploh opravim nakup?

Artikle, ki jih želiš kupiti preprosto dodaš v voziček*. V vozičku nato pregledaš če je vse OK (količina, barva izdelkov, itd.) in se nato s klikom na “Zaključi nakup” odpraviš na blagajno, kjer vpišeš vse potrebne podatke.
*Nekatere artikle ne moreš dodati v voziček, preden jim ne izbereš barve ali velikosti

 

Kako poteka dostava?

Dan pred dostavo boš prejel/-a e-mail ali SMS, ki te bo obvestil, da smo tvoj paket odpremili. Naslednji delovni dan pa ti ga dostavna služba pripelje na naslov naveden v naročilu. Tudi če te v času dostave ne bo doma, bodi brez skrbi, saj te bo dostavna služba kontaktirala oz. ti pustila obvestilo o prispeli pošiljki, s katerim lahko svoj paket prevzameš na navedeni lokaciji.

 

Je za oddajo naročila potrebna registracija?

Za nakup v spletni trgovini smartslam registracija ni potrebna.

 

Prejel/-a sem kodo za popust. Kako jo izkoristim?

Čisto preprosto. Vpišeš jo v vozičku ali na blagajni.
*Pri enem nakupu lahko izkoristiš le eno kodo.

Okence za vpis pa izgleda takole:

Koda za popust - VOZIČEKKoda za popust - BLAGAJNA
(Slika levo: VOZIČEK; Slika desno: BLAGAJNA)

 

Ko sem vtipkal/-a kodo za popusti se mi je obračunala poštnina. A je to mogoče?

Po vsej verjetnosti se ti je vrednost nakupa znižala pod 30€, s tem pa se ti avtomatsko obračunajo stroški poštnine (1,90€ oz. 3,80€). Včasih se ti zato splača v voziček dodati še kakšno malenkost. 😉

 

Kodo za popust sem vtipkal/-a, ampak se popust ni odštel.

Najprej preveri, če si kodo pravilno vpisal/-a. Nekatere kode za popust veljajo le za registrirane uporabnike, so časovno omejene, ne veljajo na določene artikle, ali pa veljajo le za določeno skupino artiklov.
Če so pri kodi za popust nastopile težave nam piši na podpora(at)smartslam.si ali nas pokliči na 031 719 430.

 

Lahko artikle kje osebno prevzamem?

Zaenkrat osebnega prevzema še ne ponujamo, prizadevamo pa si, da to storitev omogočimo v najkrajšem možnem času.

 

Kaj pa če mi artikli ne ustrezajo ali pa z njimi nisem zadovoljen/-na?

Brez skrbi, menjave in vračila opravimo zelo enostavno. Piši na podpora(at)smartslam.si ali nas pokliči na 031 719 430, kjer prejmeš podrobnejše informacije za menjavo ali vračilo.

 

Artikla, ki ga želim kupiti ne morem dodati v voziček. Kako to?

Najverjetneje zato, ker ga trenutno ni na zalogi. Če želiš, da te obvestimo, ko bo spet na voljo, nam piši na podpora(at)smartslam.si.

 

Če te zanima še karkoli drugega, pa naj bo to pomoč pri nakupu ali svetovanje, smo ti vedno na voljo. Piši na podpora(at)smartslam.si ali pokliči 031 719 430.