Samsung Galaxy A21s black

209,00

Mobilni telefon Galaxy A21s je opremljen z izjemnim 16,4 cm (6,5 Palcev) velikim PLS zaslonom v ločljivosti HD+ (720 × 1600). Vsebuje glavno kamero z večkratno ločljivostjo 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP za ustvarjanje čudovitih posnetkov, ki jih lahko zanesljivo shranite v pomnilnik kapacitete 32 GB. Za brezhibno odzivnost pa bo poskrbel 8-jedrni procesor.

Ni na zalogi

Šifra: 8806090483783 Kategorije: , ,

Sijaj holografskega vzorca Galaxy A21s telefona takoj pritegne pozornost. Zaobljena oblika ohišja omogoča enostaven in dober oprijem med premikanjem po zaslonu. Izberite barvo telefona, ki najbolj ustreza vašemu edinstvenemu stilu. Na voljo je v črni barvi.

Eleganten videz, udoben oprijem

Neverjetni sistem štirih kamer, ki posnamejo več

Neverjetni sistem štirih kamer, ki posnamejo več

48 MP glavno kamero z izjemno visoko ločljivostjo uporabite za jasne in čiste fotografije podnevi in ponoči. 123-stopinjska ultra širokokotna kamera z 8 MP ujame več. Nadgradite 2 MP makro kamero za izpopolnjene posnetke od blizu ter uporabite več učinkov sprotnega ostrenja na globinski kameri z 2 MP in tako vedno poudarite osrednji motiv.

* Dostopnost različnih barv je odvisna od države in operaterja.

Ujemite več pogleda z iste točke

Ujemite širši pogled na svet s širšim zornim kotom ultra širokokotne kamere. Z 48-MP glavno kamero pa vaša zgodba ostane svetla in jasna skozi ves dan.

Makro kamera, ki ujame podrobnosti od blizu

2 MP makro kamera (40 mm), ki je vgrajena v štiri kamere, zagotavlja jasne in kakovostne fotografije, da lahko poudarite drobne podrobnosti posnetkov od blizu. Uporabite zameglitev ozadja in izpostavite osrednji motiv.

Globinska kamera izpostavi vaš osrednji motiv

Globinska kamera z 2 MP omogoča spreminjanje polja globinske ostrine, preden posnamete fotografijo ali kasneje. Z vaših fotografij odstrani šum ozadja, da so videti bolj profesionalne.

ㅤ

Enostavnejši selfiji, ki pritegnejo pozornost

Enostavnejši selfiji, ki pritegnejo pozornost

Želite lepe selfije? Za edinstvene prizore podnevi ima Galaxy A21s 13-MP sprednjo kamero, ki posname jasne fotografije v visoki ločljivosti. Sprotno ostrenje pri tem nežno zamegli ozadje in vaš obraz se znajde v središču pozornosti.

Neverjetna maratonska baterija

Današnji način življenja zahteva telefon, ki zdrži dlje. S 5000 mAh (tipično)* baterijo imate dovolj moči za predvajanje vsebine, skupno rabo energije in igranje iger. In če je vaša baterija skoraj prazna, jo vključite in napolnite s funkcijo do 15 W hitrega polnjenja.

Neverjetna maratonska baterija

Galaxy A21s ima hiter procesor in velik pomnilnik, zato se lahko posvetite sedanjemu trenutku. Napredni osemjedrni procesor in 3, 4/6 GB RAM-a prinašata tekoče in učinkovito delovanje. Z 32/64 GB notranjega pomnilnika si boste prenesli več vsebin in jih izbrisali manj. Pomnilnik lahko še razširite s 512 GB microSD kartico.

Imejte več prostora za igranje

* Kapaciteta RAM-a in notranjega pomnilnika je odvisna od posamezne države. ** Kartica microSD je naprodaj posebej. *** Razpoložljivost dejanskega pomnilnika je odvisna od predhodno nameščene programske opreme.

Varnost vojaškega razreda. Zaščitite svoje pomembne stvari.

Že od samega začetka je v programsko in strojno opremo telefona vgrajen sistem Samsung Knox, ki telefon ščiti od trenutka vklopa. Z zaščito na več ravneh ščiti najobčutljivejše podatke pred zlonamernimi in škodljivimi grožnjami.

Varnost vojaškega razreda. Zaščitite svoje pomembne stvari.

-

Priročna mobilna varnost

Dodatne informacije

Teža 62 kg