Dostava in Vračilo

Super Hitra Dostava

V spletni trgovini smartslam.si se trudimo zagotavljati čim višji nivo storitev na vseh področjih, tudi na področju dostave. Zavedamo se da sta ključna elementa dostave vsekakor hitri dostavni rok in prilagodljivost dostavne službe potrebam kupcev.

Zadovoljstvo naših kupcev nam veliko pomeni, zato se trudimo zagotavljati enako kakovost storitev za vse kupce in za vsa naročila.

 

Izdelke iz zaloge dostavimo v 1-2 delovnih dneh

Naročila z artikli iz zaloge bodo pripravljena in odposlana še isti delovni dan. Pošta Slovenije vam paket v večini primerov dostavi naslednji delovni dan.

Če ste izbrali plačilo po predračunu, vam naročilo pošljemo takoj ko prejmemo plačilo na naš transakcijski račun.

Naročila izvedena med petkom in ponedeljkom bodo vsa odpremljena v ponedeljek v kolikor so seveda vsi izdelki naročila na zalogi.

 

Izdelki ki niso na zalogi bodo odpremljeni v 3-6 delovnih dneh

Naročila, ki vsebujejo izdelke, ki niso na zalogi bodo odpremljena isti dan, ko jih prejmemo (predvidoma v 3-6 delovnih dneh). Pošta Slovenije vam v večini primerov paket dostavi naslednji delovni dan po odpremi.

Pri plačilu po predračunu se odprema lahko podaljša v kolikor plačila na TRR nismo prejeli v zgoraj navedenih rokih.

 

Morebitne spremembe dostavnega roka

V določenih primerih se zgodi, da artikli za kratek čas niso na voljo. V teh primerih lahko seveda pride tudi do spremembe časa dostave. V teh primerih boste v najkrajšem možnem času obveščeni o zamudi naročila preko elektronske pošte ali telefona.

 

Menjava ali Vračilo Izdelka

Tudi to je pri nas zelo preprosto. Če iz kakršnegakoli razloga želite artikel vrniti ali menjati za drug izdelek, nas pokličite na 031 719 430 ali pa nam pišite na podpora(at)smartslam.si in skupaj se bomo dogovorili o vseh podrobnostih.